duminică, 28 octombrie 2007

striri ROL

S-a nascut din prea multa dragoste. Este un copil dorit si iubit, ca o minune asteptata o viata intreaga. Teodora, fetita vedetelor Liana Stanciu si Mita (solistul trupei Bere Gratis), este grav bolnava.

La numai doi anisori, micuta a fost diagnosticata cu o boala necrutatoare: cancer.

Vestea despre boala copilului a cazut ca un trasnet pe capul celor doi parinti. Imediat ce au aflat au inceput sa caute solutii rapide pentru ca evolutia bolii sa fie, pe cat posibil, stopata. Buna prietena cu Liana si Mita, starul Antenei 1, Mihaela Radulescu, a initiat ieri o campanie impresionanta prin care sa sensibilizeze vedetele din Romania pentru ca fetita sa fie salvata.

'Teodora a fost deja operata intr-o clinica din Viena, dar tratamentul pe care-l incepe chiar zilele acestea costa peste 100.000 de euro. Va rog sa faceti dovada unei generozitati exemplare si sa contribuiti la strangerea acestei sume. Fiecare dintre voi castiga suficient pentru a se bucura de viata, haideti sa-i dam o sansa si micutei. Stiu ca vor fi si multi oameni simpli care vor dori sa ajute, dar va rog pe voi, dragi vedete, sa va deschideti sufletul si sa va alaturati noua, celor care am inteles, ca mame si ca prietene, prin ce trec Liana si Mita.

Am donat personal primii 10.000 de euro, va rog sa nu stati pe ganduri, ci sa actionati rapid, pentru ca de acesti bani e nevoie urgent. Pentru ca Liana e la Viena, am decis sa va pun la dispozitie conturile mele personale, tocmai pentru a grabi strangerea banilor. Sper ca numele meu este suficient pentru a garanta destinatia sumelor pe care le veti dona. Va rog din suflet ajutati copilul unei colege sa traiasca! Haideti s-o salvam pe Teodora!', asa a sunat apelul Mihaelei.

Vedetele care doresc sa faca donatii in numerar sunt rugate sa o contacteze direct pe Mihaela.

Vedete care au donat deja bani

Pana la inchiderea editiei au facut donatii substantiale, in urma apelului Mihaelei: Dragos Grigoriu (Tempo Advertising), Gabi Szabo, Irina Nicolae (fosta A.S.I.A.), Corina Dragotescu, Ingrid Vlasov, Amalia Nastase, Monica Birladeanu, Serban Huidu, Andreea Raicu, Ioana Tariceanu, Catalin Botezatu, Celia Petricu.

Conturile in care puteti sa depuneti bani :

EURO - RO 02 BACX 0000 0001 1784 4320
LEI - RO 78 BACX 0000 0001 1784 4310
Ambele conturi sunt la UNICREDIT Tiriac Bank, pe numele Mihaela Schwarzenberg.

Niciun comentariu: